Forum Bukmacherskie - Konkursy, Typy, Analizy

Pełna wersja: AZ - PSV Eindhoven
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Spotkanie: AZ - PSV Eindhoven
gospodarze strzelą bramkę
Typ: Nie
Kurs: 3.65
Bukmacher: expekt
Analiza:

W poprzednim sezonie PSV Eindhoven wygrało na AFAS Stadion 4-0, u siebie natomiast 2-0, AZ Alkmaar w poprzednim sezonie więc nie strzelił bramki przeciwko Boeren i myślę, że dzisiaj może być podobnie.
AZ bowiem osłabiło się dość znacząco w przerwie letniej. Odeszli, najlepszy napastnik drużyny Kolbeinn Sigthórsson (Ajax), środkowy obrońca i lewy Héctor Moreno (Esp. Barcelona) i Gill Swerts (Feyenoord) , pomocnik Stijn Schaars (Sporting) i inny napastnik Graziano Pellè (Parma). Do drużyny dołączyli Jozy Altidore (FC Villarreal), który jednak nie sprawdził się ani w Turcji ani w Hiszpanii a także Ruud Boymans (VVV-Venlo), obaj to napastnicy jednak i tak trudno im będzie zastąpić Sigthórssona.
Z PSV odeszli Balázs Dzsudzsák (Anzhi), Marcus Berg (Hamburger SV), Maza (VfB Stuttgart) i Danny Koevermans (Toronto FC). W przeciwieństwie jednak do AZ, PSV również się wzmocniło. Przybyli Kevin Strootman i Dries Mertens (FC Utrecht) a także Georginio Wijnaldum (Feyenoord).
Według mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania są gości, gospodarzom będzie trudno o stwarzanie sytuacji podbramkowych, bo jak wiadomo od dawna PSV najlepiej spośród wszystkich ekip z Eredivisie gra w defensywie. Myślę więc, że bramki po stronie AZ się dzisiaj nie doczekamy.
Przekierowanie