Forum Bukmacherskie - Konkursy, Typy, Analizy

Pełna wersja: Francja - Turcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Spotkanie: Francja - Turcja
Handicap punktowy : -/+12.5
Typ: Turcja +12.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: BetClic
Analiza:

Francuzi do baraży o ćwierćfinał awansowali dość szczęśliwie a mianowicie poprzez fakt, że przy stanie 2-0 dla Włochów z Trójkolorowymi, ci pierwsi mieli pewne pierwsze miejsce w grupie i odpuścili całkowicie to spotkanie. Efekt 3-2 dla Francji i miejsce w barażach o ćwierćfinał.
Owszem Francuzi są faworytem w starciu z Turcją ale nie wydaje mi się by Turcy tak łatwo mieli przegrać tracąc przy tym do Francuzów ponad 13 punktów. Turcja jedynie z Serbią przegrała 0-3 gdzie punktowo byli zdecydowanie gorsi ale Francja z całym szacunkiem nie jest to reprezentacja pokroju Serbów. Ponadto Turcy zagrali bardzo wyrównane spotkanie ze Słowenią gdzie przegrali po tie-breaku a punktowo byli nawet na +3 punkty. Wygrali również z współgospodarzem mistrzostw Austrią 3-0.
Francja jak już wspomniałem szczęśliwie pokonała Włochów, przegrała z Belgią i pokonała Finów, co ciekawe z 13 rozegranych setów na tych mistrzostwach przez Francję w, aż 6 rozgrywało się na przewagi. Daje to ciekawy wynik gdy odejmie się 3 zwycięskie sety Francuzów z Włochami, które już mecz odpuściły. Według mnie również w meczu z Turcją mogą być rozgrywane sety na przewagi a wtedy trudno o taki handicap punktowy.
Przekierowanie