29.07.2010 15:01
|
robison
Nowy Użytkownik

|
|
ATP Umag
Ljubicic I. - Dodig I.
Typ: Dodig I.
Kurs: 3.05
Bukmacher: betsson
Spotkanie 2 rundy na turnieju w chorwackim Umag pomiędzy dwoma Chorwatami. W roli faworyta wystąpi Ljubicic, doświadczony tenisista, który wygrał już w tym sezonie Indian Wells sprawiając tym samym ogromną niespodziankę. Ivan jest już wiekowym tenisistą i kontuzje u niego są na porządku dziennym, na turnieju w Miami (3/2010) Ljubicic musiał poddać mecz, turniej w Rzymie zakończył na 3 rundzie (gdzie nie rozegrał ani jednego gema) wydaje się, że Chorwat wciąż nie jest w pełni sił, a ostatnie turnieje dobitnie to pokazują. Nawierzchnia na której zagrają nie należy do ulubionych Ivana, jego atuty gry tracą wiele na wartości, mam tu na myśli potężny serwis i forehand. Dodig przeszedł pierwszą rundę bez problemu wygrywając 6:3 6:4 z Hiszpanem Navarro. Turniej nie ma zbyt okazałej obsady, pula również nie jest imponująca i na pewno robi większe wrażenie na Dodigu, co z kolei może wpłynąć na większą motywację z jego strony.
|
|
|
|
30.07.2010 14:03
|
KrzysiekR
Moderator

|
|
Odp: ATP Umag
Spotkanie:Nikolay Davydenko - Juan Ignacio Chela
Typ:2
Kurs:3.47
Buk: betsson
Analiza: Bardzo wysoki kurs na Argentyńczyka Juana Ignacio Chelę zauważyłem dzisiejszego poranka.Otóż Argentyńczyk Juan Ignacio Chela zagra dzisiaj z Rosjaninem Nicolayem Davidienką.Trochę mnie to dziwi bo wiemy jakie numery czasami potrafi wywinąć Rosjanin Nicolay Davidienko.Pomimo rozstawienia z jedynka Rosjanin Nicolay Davidienko moim zdaniem już dzisiaj ; w ćwierćfinale tej imprezy zejdzie z kortu jako pokonanny.Turniej jest rozgrywany na cegle w chorwackim Umag.Wczoraj Rosjanin Nicolay Davidienko pokonał Francuza Stephana Roberta 2-0 w setach.Grał dobrze jednak dzisiaj będzie już przeciwnik z wyższej półki.Argentyńczyk Juan Ignacio Chela jst rozstawiony w tym turnieju z ósemką.Wczoraj w 3 setach po świetnym meczu pokonał Simone Bollelego.Ten mecz pokazał mi, że dzisiaj jest w stanie ograć Rosjanina Nicolaya Davidienko.Argentyńczyk Juan Ignacio Chela gra dobrze przy siatce, nieźle serwuje.Rosjanin Nicolay Davidienko lepiej gra w defensywie ale myślę, że Chela jest w stanie go dzisiaj ograć.Dodatkowo tak jak wspominałem Rosjanin Nicolay Davidienko ma czasami wpadki więc kto wie .Tak czy siak , warto grać dzisiaj na Argentyńczyka.Polecam , szansa na wejście tego typu to 65%.
|
|
|
|
31.07.2010 12:25
|
KrzysiekR
Moderator

|
|
Odp: ATP Umag
Spotkanie:J.I.Chela-P.Starace
Typ:1
Kurs:1.75
Bukmacher:GB
Analiza:Kolejna runda turnieju ATP w chorwackim Umagu.Wczoraj dobrze wyszło granie na Argentyńczyka Juana Ignacio Chelę w starciu z Rosjaninem Nicolayem Davidienką.Argentyńczyk Juan Ignacio Chela praktycznie zmiótł Rosjanina z kortu.Oddał mu tylko 3 gemy !!! To był prawdziwy nokaut.Nie spodziewałem się aż takiego wyniku.Dzisiaj naprzeciwko Argentyńczyka Cheli stanie przeciwnik o wiele słabszy.Włoch Potito Starace jest wydaje mi się, o wiele gorszym zawodnikiem od Rosjanina Davidienki.Bukmacherzy jak widać znowu nie doceniają Argentyńczyka Cheli.Moim zdaniem może nie tak jak wczoraj ale dzisiaj znowu ten mecz wygra Argentyńczyk Juan Ignacio Chela.Wczoraj Chela pokazał, że tenisowe abecadło ma opanowane do perfekcji.Dominował nad Rosjaninem w każdym elemencie tenisowego rzemiosła.Dzisiaj moim zdaniem Argentyńczyk ponownie wygra z Włochem Starace.Widać, że Chela rozkręca się z meczu na mecz.Kurs ,świetny, szansa na wejście tego typu po wczorajszym efektownym zwycięstwie oceniam na 90%.
|
|
|
|